Zeckit Active -esitteen avulla yrityksesi löydetään

Yrittäjä, miten bisnekselläsi pyyhkii? Kaipaisitko lisää potkua myyntiin tai tuntuuko sinusta, että rahakkaat diilit lipsuvat aina jonkun muun taskuun? Mietitkö, miten erottautuisit kilpailijoistasi?

Zeckit on Vastuu Groupin yritystietopalvelu- ja haku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset, myös sinun yrityksesi. Yrityksestäsi on tehty Zeckitiin valmis yritysprofiili, jossa näytetään yrityksesi taustatiedot, saadut asiakasarviot sekä tulkinta yrityksesi tilasta.

Zeckitissä voit maksutta muun muassa muokata yrityksesi yhteystietoja ja ottaa asiakasarvioiden keräämisen avuksi käyttöön nettisivuille lisättävän yrityskoosteen. Maksullisen Zeckit Active -esitteen avulla saat lisänäkyvyyttä yrityksellesi, erottaudut kilpailijoistasi ja yrityksesi tulee löydetyksi entistä paremmin.

zeckit-kuva-uusi-ilman-tekstejä-4

Laajaa näkyvyyttä yrityshaussa ja yhteistyökumppaneiden palveluissa

Zeckit Active sisältää yritysesitteen, jolla tuot esille yrityksesi tuotteita tai palveluja kuvien ja tekstien avulla. Saat liitettyä esitteeseen näppärästi myös asiakasreferenssit, jolloin asiakkaidesi kokemusten jakaminen on vaivatonta. Esitteen voi lähettää linkkinä asiakkaalle tai käyttää vaikkapa sähköpostin allekirjoituksessa. Esitettä pääsee selaamaan paitsi Zeckit-palvelusta, myös muiden Zeckit-verkoston palvelujen kautta, esimerkiksi 0100100.fi.stä, Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivustolta sekä Suomela.fi:stä, joten se on laajasti potentiaalisten asiakkaidesi löydettävissä.

rakennusala-haku ja kuvat

Enemmän kuin pelkkä yritysesite

Zeckit Active on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä yritysesite. Active-paketin ostamalla saat myös lisätä yrityksellesi omia avainsanoja ja toimipaikkoja Zeckit-hakuun. Näillä varmistat, että yrityksesi varmasti löydetään ja tulee valituksi suuremmalla todennäköisyydellä.

Toimipaikkoja lisäämällä asiakkaasi tietävät, millä alueilla toimit, ja avainsanoilla voit tarkentaa yrityksesi toimialaa. Monet yritykset tarjoavat esimerkiksi sähköyrityksen palveluja, mutta tarjoatko sinä jotakin erikoisosaamista, mitä asiakkaat voisivat tarvita? Esimerkiksi sähköyritys valaistussuunnittelua 3D-mallinnuksena tai älyvalaistusta? Lisäämällä oman yrityksesi palvelutarjontaa tarkentavia hakusanoja erotut muista saman alan yrityksistä, ja uudet asiakkaat löytävät sinun yrityksesi paremmin.

Activen ostaneita yrityksiä poimitaan yrityshaun tulosten kärkeen silloin, kun haku osuu yrityksen ostamiin hakusanoihin. Maksamalla yritys ei siis pääse automaattisesti aina haun kärkeen, mutta se parantaa mahdollisuuksia tulla löydetyksi silloin, kun asiakas on etsimässä yrityksen toimialaan ja tarjontaan sopivaa palvelua.

Active-paketti sisältää myös yrityksesi logon, joka kiinnittää asiakkaiden huomion yrityshaun tuloslistauksessa.

maansiirto jyväskylä v4

Zeckit Active sisältää:

  • Digitaalisen yritysesitteen, jolla kerrot yrityksestäsi ja jaat referenssit näppärästi.
  • Yrityksesi logon, joka kiinnittää huomiota Zeckit-yrityshaussa.
  • Pääset kertomaan yrityksestäsi enemmän Zeckit-profiilissasi.
  • Parannat yrityksesi löydettävyyttä Zeckit-palvelussa hakusanojen ja toimipaikkojen avulla.

Joko kiinnostuit? Mahtavaa! Alta avautuvalla lomakkeella voit tehdä tilauksen tai pyytää lisätietoja palvelustamme. 

Haluan tilata Zeckit Activen


Tuula Alanen

Tuula Alanen

Tuula on viestinnän ja markkinoinnin moniottelija, joka tuo aina mukanaan kasan uusia ideoita. Tuula vastaa Zeckitin viestinnästä ja jakaa blogissamme muun muassa erilaisia hyödyllisiä vinkkejä yrittäjille.

Katso kaikki kirjoitukset