Zeckit Activen avulla yrityksesi löydetään

Yrittäjä, miten bisnekselläsi pyyhkii? Kaipaisitko lisää potkua myyntiin tai tuntuuko sinusta, että rahakkaat diilit lipsuvat aina jonkun muun taskuun? Mietitkö, miten erottautuisit kilpailijoistasi?

Zeckit on yritystietopalvelu- ja haku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset, myös sinun yrityksesi. Yrityksestäsi on tehty Zeckitiin valmis yritysprofiili, jossa näytetään yrityksesi taustatiedot, saadut asiakasarviot sekä tulkinta yrityksesi tilasta.

Zeckitin maksuttomassa versiossa voit muun muassa muokata yrityksesi yhteystietoja ja ottaa asiakasarvioiden keräämisen avuksi käyttöön Zeckit-widgetin. Maksullisen Zeckit Active -paketin avulla saat lisänäkyvyyttä yrityksellesi, erottaudut kilpailijoistasi ja yrityksesi tulee löydetyksi.

Zeckit Activen avulla yrityksesi löydetään

Laajaa näkyvyyttä yrityshaussa ja yhteistyökumppaneiden palveluissa

Zeckit Active sisältää yritysesitteen, jolla tuot esille yrityksesi tuotteita tai palveluja kuvien ja tekstien avulla. Saat liitettyä esitteeseen näppärästi myös asiakasreferenssit, jolloin asiakkaidesi kokemusten jakaminen on vaivatonta. Esite on kätevää liittää omalle kotisivullesi, lähettää linkkinä asiakkaalle tai käyttää vaikkapa sähköpostin allekirjoituksessa. Esitettä pääsee selaamaan paitsi Zeckit-palvelusta, myös Eniron 0100100-yrityshakupalvelusta ja Suomela.fi-sivustolta, joten se on laajasti asiakkaiden löydettävissä.

Zeckit Activen avulla yrityksesi löydetään

Enemmän kuin pelkkä yritysesite

Zeckit Active on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä yritysesite. Active-paketin ostamalla saat myös lisätä yrityksellesi omia avainsanoja ja toimipaikkoja Zeckit-hakuun. Näillä varmistat, että yrityksesi varmasti löydetään ja tulee valituksi suuremmalla todennäköisyydellä.

Toimipaikkoja lisäämällä asiakkaasi tietävät, millä alueilla toimit, ja avainsanoilla voit tarkentaa yrityksesi toimialaa. Monet yritykset tarjoavat esimerkiksi sähköyrityksen palveluja, mutta tarjoatko sinä jotakin erikoisosaamista, mitä asiakkaat voisivat tarvita? Esimerkiksi valaistussuunnittelua 3D-mallinnuksena tai älyvalaistusta? Lisäämällä oman yrityksesi palvelutarjontaa tarkentavia hakusanoja erotut muista saman alan yrityksistä, ja uudet asiakkaat löytävät sinun yrityksesi paremmin.

Active-paketti sisältää myös yrityksesi logon, joka kiinnittää asiakkaiden huomion Zeckitin yrityshaun tuloslistauksessa.

Zeckit Activen avulla yrityksesi löydetään

Activen ostaneita yrityksiä myös poimitaan Zeckitin yrityshaun tulosten kärkeen silloin, kun haku vastaa yrityksen toimialaa. Maksamalla yritys ei siis pääse automaattisesti haun kärkeen, mutta se parantaa mahdollisuuksia tulla löydetyksi silloin, kun asiakas on etsimässä yrityksen toimialaan ja tarjontaan sopivaa palvelua.

Zeckit Active sisältää:

  • Digitaalisen yritysesitteen, jolla kerrot yrityksestäsi ja jaat referenssit näppärästi.
  • Yrityksesi logon, joka kiinnittää huomiota Zeckit-yrityshaussa.
  • Pääset kertomaan yrityksestäsi enemmän Zeckit-profiilissasi.
  • Parannat yrityksesi löydettävyyttä Zeckit-palvelussa hakusanojen ja toimipaikkojen avulla.

Jos kiinnostuit Zeckit Activesta, kurkkaa täältä lisätietoja:

Tutustu Zeckit Activeen


Tuula Alanen

Tuula Alanen

Tuula on viestinnän ja markkinoinnin moniottelija, joka tuo aina mukanaan kasan uusia ideoita. Tuula vastaa Zeckitin viestinnästä ja jakaa blogissamme muun muassa erilaisia hyödyllisiä vinkkejä yrittäjille.

Katso kaikki kirjoitukset