Webinaari: Erotu kilpailijoistasi asiakasarvioiden avulla

Tiesitkö, että tutkimuksen mukaan jopa yli 90 % kuluttajista kertoo asiakasarvioiden vaikuttavan heidän ostopäätöksiinsä? Teimme hiljattain yhteistyössä Duuersin kanssa webinaarin, jossa kerroimme, kuinka hyödynnät yrityksesi saamat asiakasarviot ja erotut positiivisesti kilpailijoistasi tarjouksia lähettäessäsi. Pääset katsomaan webinaarin nauhoitteen alta. 

Asiakasarviot osaksi tarjouksia

Zeckit ja Duuers tarjoavat  yhteistyössä mahdollisuuden lisätä kerätyt asiakasarviot ja yrityksen taustatiedot suoraan yrityksen tarjouksiin Zeckit-widgetin avulla. 

Duuers on tarjoustyökalu, jonka avulla luot ammattimaiset tarjoukset nopeasti. Duuersin avulla pysyt ajan tasalla, kun asiakas on avannut, kommentoinut tai hyväksynyt tarjouksen. Voit keskustella asiakkaasi kanssa tarjouksen yhteydessä olevassa kommenttikentässä ja tehdä mahdolliset muokkaukset suoraan tarjoukseen. Näin vältyt eri tarjousversioilta ja säästät aikaa molemmilta osapuolilta.

Lisäämällä Zeckit-tiedot näkyville yrityksesi tarjouksiin helpotat asiakkaasi päätöksentekoa. Yrityksesi saamien asiakasarvioiden keskiarvo näkyy tarjoukselta yhdellä silmäyksellä ja vain yhden klikkauksen päästä löytyvät yrityksen kattavat taustatiedot ja kaikki kerätyt asiakasarviot. Tämä tekee yrityksesi taustojen selvittämisestä helppoa ja yrityksestäsi turvallisen valinnan asiakkaalle.

Kerää arvioita Zeckitin avulla

Jos yritykselläsi ei ole vielä arviota Zeckit-palvelussa, niin eipä hätää! Pyydä asiakkailtasi arvioita tapaamisissa, sähköpostin allekirjoituksessa, somessa, suoraan Duuers-tarjouksessa tai vaikkapa yrityksesi nettisivuilla. Nettisivuillesi voit liittää Zeckit-widgetin näiden ohjeiden avulla.

Duuers on Zeckitin yhteistyökumppani. Duuers tarjoaa helppokäyttöisen online-tarjoustyökalun tarjousten luomiseen, lähettämiseen ja hallintaan.

 

Kokeile Duuersia ilmaiseksi


Tuula Alanen

Tuula Alanen

Tuula on viestinnän ja markkinoinnin moniottelija, joka tuo aina mukanaan kasan uusia ideoita. Tuula vastaa Zeckitin viestinnästä ja jakaa blogissamme muun muassa erilaisia hyödyllisiä vinkkejä yrittäjille.

Katso kaikki kirjoitukset