Tee tarjouksestasi timanttinen asiakasarvioiden avulla

Asiakaskokemukset ja referenssit ovat nykypäivänä yrityksien tärkeimpiä myyntivaltteja, sillä kuluttajat valitsevat mieluiten sellaisia yrityksiä, jotka joku muu on jo testannut ja hyväksi havainnut. Tutkimuksen mukaan yli 90 % kuluttajista kertoo arvioiden vaikuttavan heidän ostopäätöksiinsä. Kokemuksia kysellään usein kavereilta ja somesta sekä googlataan ahkerasti netistä.

Paitsi yrityksen aiempi työn jälki, myös sen taloudellinen tila ja tunnollisuus lakisääteisten velvollisuuksien suhteen kiinnostaa monia. Varsinkin remontteja tilatessa pitää myös tietää, että yrityksellä on töihin tarvittavat luvat ja pätevyydet.

Tee tarjouksestasi timanttinen Zeckit-tiedoilla

Asiakasarviot osaksi tarjouksia

Asiakaspalautteita ja yrityksen tietoja voi kerätä moneen paikkaan, mutta jotta joku myös löytäisi ja lukisi niitä, ne täytyy myös jakaa. Zeckit ja Duuers tarjoavat nyt yhteistyössä mahdollisuuden lisätä kerätyt asiakasarviot ja yrityksen taustatiedot suoraan yrityksen tarjouksiin Zeckit-widgetin avulla. Jos yrityksesi on Luotettava Kumppani, myös tämä tulee widgetin kautta näkyville tarjouspohjaasi.

Duuers on uudenlainen online-tarjoustyökalu, jonka avulla luot ammattimaiset tarjoukset huomattavasti nopeammin. Duuersin avulla pysyt aina ajan tasalla, kun asiakas on avannut, kommentoinut tai hyväksynyt tarjouksen. Voit keskustella asiakkaasi kanssa tarjouksen yhteydessä olevassa kommenttikentässä ja tehdä välittömästi tarvittavat muokkaukset suoraan tarjoukseen. Näin vältyt eri tarjousversioilta sekä sähköpostirumbalta, säästät aikaa ja helpotat prosessia molemmille osapuolille.

Zeckit-tietojen lisääminen tarjoukseen on todella helppoa

Lisäämällä Zeckit-widgetin yrityksesi tarjouksiin helpotat asiakkaasi päätöksentekoa. Yrityksesi saamien asiakasarvioiden keskiarvo näkyy widgetistä yhdellä silmäyksellä ja yhden klikkauksen päästä löytyvät yrityksen kattavat taustatiedot. Tämä tekee yrityksesi taustojen selvittämisestä todella helppoa ja yrityksesi valinnasta vaivatonta.

Katso alta, kuinka helppoa Zeckit-widgetin lisääminen tarjoukseen on. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Duuersiin tästä, klikata Luo uusi tarjous ja lisätä tarjoukseen sovelluksista Zeckit-widget, johon syötät yrityksesi Y-tunnuksen.

Tee tarjouksestasi timanttinen asiakasarvioiden avulla

Kerää arvioita Zeckitin avulla

Jos yritykselläsi ei ole vielä arviota Zeckit-palvelussa, niin eipä hätää! Pyydä asiakkailtasi arvioita tapaamisissa, sähköpostin allekirjoituksessa, somessa, suoraan Duuers-tarjouksessa tai vaikkapa yrityksesi nettisivuilla. Nettisivuillesi voit liittää Zeckit-widgetin näiden ohjeiden avulla.

Duuers on Zeckitin yhteistyökumppani. Duuers tarjoaa helppokäyttöisen online-tarjoustyökalun tarjousten luomiseen, lähettämiseen ja hallintaan.

Kokeile Duuersia ilmaiseksi


Tuula Alanen

Tuula Alanen

Tuula on viestinnän ja markkinoinnin moniottelija, joka tuo aina mukanaan kasan uusia ideoita. Tuula vastaa Zeckitin viestinnästä ja jakaa blogissamme muun muassa erilaisia hyödyllisiä vinkkejä yrittäjille.

Katso kaikki kirjoitukset