Lasten omat sisustusjutut

Lastenhuoneiden sisustukseen panostetaan entistä enemmän. Tuotteissa suositaan ekologisuutta, kotimaisuutta ja monikäyttöisyyttä. Lue tästä uusimmat sisustusvinkit lastenhuoneeseen ja ammenna kuvista inspiraatiota oman suunnittelman toteuttamiseen.

Uniaitta-talosänky kutsuu leikkeihin ja nukkumaan
Emilia Kareninan Uniaitta-talosänky kutsuu leikkeihin ja nukkumaan. Sänky valmistetaan Suomessa kotimaisesta männystä. Sängyn voi kattaa, vaikka tähtikankaalla niin lapsi voi nukkua tähtitaivaan alla. Verhoilla sängystä voi tehdä leikkimajan. Kokonaisuuteen on mahdollista ostaa sängynaluslaatikot, joihin mahtuu paljon leluja.

Puupalikat pysyvät lasten suosikkileluina vuodesta toiseen
Puupalikat pysyvät lasten suosikkileluina vuodesta toiseen. Siluettiverstaan pöytä ja tuolit ovat lapsille mitoitettuja ja ne valmistetaan pyökistä Suomessa.

Pupunkorvatuoli ja pieni pöytä kutsuvat piirtämään
Pupunkorvatuoli ja pieni pöytä kutsuvat piirtämään.

Siluettiverstaan seinävalaisimet ovat saaneet hahmonsa eläinmaailmasta.jpg
Siluettiverstaan
seinävalaisimet ovat saaneet hahmonsa eläinmaailmasta. Materiaalina on koivuvaneri.

Kevyet kartongista valmistetut kalusteet antavat pienelle sisustajalle mahdollisuuden järjestää huoneensa mielensä mukaan.jpg
Kevyet kartongista valmistetut kalusteet antavat pienelle sisustajalle mahdollisuuden järjestää huoneensa mielensä mukaan. Kalusteisiin voi myös piirtää omia taideteoksia.

BauBau-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Virossa luonnonmukaisesta ja uusiokäytettävästä kennokartongista

BauBau-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Virossa luonnonmukaisesta ja uusiokäytettävästä kennokartongista. Kartonkikalusteet ovat biohajoavia, kevyitä ja kestäviä.

Tattia muistuttava jakkara toimii samalla säilytystilana.jpg
Tattia muistuttava jakkara
toimii samalla säilytystilana.

Tuiskulan Kotikolon kotimaisissa säilytysrasioissa yhdistyy yksilöllisyys ja käytännöllisyys
Tuiskulan Kotikolon
kotimaisissa säilytysrasioissa
yhdistyy yksilöllisyys ja käytännöllisyys. Lapsen kuvalla koristeltu laatikko voi kätkeä sisäänsä kaikki lempilegot tai vaikka tarkkaan valitut lapsuusmuistot.

Lue myös: Piristä syksyn pimeitä iltoja pastelliväreillä


Laura Rinta-Jouppi

Laura Rinta-Jouppi

Laura on palvelumuotoilun ammattilainen, jolla on poikkitieteellinen tausta. Toimittajakokemuksen ansiosta myös sisältömuotoilu on Lauralla hanskassa. Zeckitiin Laura tekee sisältöä vaihtelevista aiheista. Juttutoiveita otetaan myös vastaan!

Katso kaikki kirjoitukset