Kerää asiakasarvioita yrityksesi kotisivuilla

Haluaisitko kerätä asiakaspalautetta yrityksesi toiminnasta, mutta et oikein tiedä miten ja millä välineellä? Zeckit-widget on kätevä arvioiden keräämisen ja markkinoinnin työkalu, jonka tarjoamme käyttöösi – aivan ilmaiseksi.

Zeckit-peukut.jpg

Zeckit-widget tuo yrityksesi tiedot ja arviot helposti yrityksesi omille kotisivuille. Yrityksesi perustiedot löytyvät kätevästi helppolukuisina kaavioina, ja asiakkaasi voivat myös arvioida yrityksesi sekä osoittaa tykkäävänsä toiminnastasi klikkaamalla sydänikonia. Widgetissä näkyy myös Luotettava Kumppani -logo, mikäli yrityksesi on Suomen Tilaajavastuun palvelun jäsen. Näin saat samalla widgetillä kerättyä asiakaspalautetta sekä osoitettua, että yrityksesi on avoin ja sen toiminta on läpinäkyvää. Kätevää, eikö?

Widgetiltä asiakas voi myös kätevästi siirtyä suoraan Zeckit-selvitykseen tarkastelemaan yrityksesi taustatietoja tarkemmin sekä yrityksesi esitteelle, mikäli yrityksesi on ostanut Zeckit Active -paketin.

Esimerkki Zeckit-widgetistä:

Widgetin lisääminen yrityksen kotisivuille onnistuu ilman ohjelmointitaitoja. Widget lisätään verkkosivujen ylläpitovälineillä liittämällä sivuille alla oleva HTML-koodi. Lisäämisen yhteydessä muutetaan esimerkkikoodissa vihreällä korostettu "Y-TUNNUS" yrityksen omaksi y-tunnukseksi. Lisääminen tulee tehdä HTML-muokkaustoiminnolla.

<div class="zeckit-widget" data-locale="fi" style="display:flex;align-items:center;"><a href="https://zeckit.com/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" style="text-decoration:none;padding-right:15px;">
<img src="https://zeckit.com/selvitys/images/z_musta.png" height="40" /></a><a class="zeckit-statement-link" href="https://zeckit.com/selvitys/FI/Y-TUNNUS?lang=fi" target="_blank" rel="noopener noreferrer" style="padding-left:15px;color:#3d3d3d;border-left:1px solid #000;">Katso yrityksen selvitys Zeckitistä</a></div><script src="https://zeckit.com/wordpress/wp-content/themes/hyva_yritys/library/js/zeckit-widget.js"></script>

Zeckit tarjoaa widgetin lisäksi myös maksullisia keinoja saada lisää näkyvyyttä Zeckit-palvelussa sekä Zeckitin yhteistyökumppaneiden palveluissa. Jos kiinnostuit, kurkkaa täältä lisätietoja.

Katso videoltamme ohjeet, kuinka lisäät widgetin yrityksesi kotisivuille:


Tuula Alanen

Tuula Alanen

Tuula on viestinnän ja markkinoinnin moniottelija, joka tuo aina mukanaan kasan uusia ideoita. Tuula vastaa Zeckitin viestinnästä ja jakaa blogissamme muun muassa erilaisia hyödyllisiä vinkkejä yrittäjille.

Katso kaikki kirjoitukset