16.05.2018

10+1 syytä käyttää Zeckit-palvelua

Oletko koskaan miettinyt, mistä löytäisit hyvän palveluntarjoajan, vaikka remppamiehen, siivoojan tai kampaajan? Luulen että kaikki ovat. Kavereilta kysymällä ja Googlen avulla voi löytää yrityksiä ja saada suosituksia. Mutta mistä tietää, että kyseessä on oikeasti yritys, jolla on puhtaat jauhot pussissaan? Zeckit-palvelu on suunniteltu auttamaan sinua näissä tilanteissa.

Mutta miten Zeckit toimii ja mitä kaikkea muuta sen avulla voikaan tehdä? Kokosimme sinulle listan, jonka avulla otat kaiken hyödyn irti palvelusta.

Lue lisää
08.05.2018

Kolme asiaa, joilla tuet asiakkaasi ostopäätöstä

Oletko koskaan miettinyt, miten tukea asiakkaan ostopäätöstä? Onko asiakkaasi helppo löytää kaikki tarvittava tieto yrityksestäsi ja voivatko he antaa sinulle palautetta? Kuluttajille on yhä tärkeämpää löytää tietoa palveluista ja tuotteista verkosta. Jos yrityksestäsi löytyy niukasti tietoa, kiinnostus yritystäsi kohtaan voi lopahtaa jo alkutaipaleella. Tässä kirjoituksessa käydään läpi tekijöitä, jotka vaikuttavat ostopäätökseen ja miten voit yrittäjänä helpottaa asiakkaan päätöstä.

1. Hinta-laatusuhde

Hinta ponnahtaa varmasti yhtenä ensimmäisistä asioista mieleen ostopäätökseen vaikuttavana tekijänä. Asiakkaat saattavat tehdä valintoja puhtaasti hinnan perusteella varsinkin, jos kyseessä on palvelu, josta he eivät koe saavansa mitään erityistä lisäarvoa. Yrittäjänä sinun kannattaa siis tuoda esille palvelusi tai tuotteesi hyödyt ja mitä lisäarvoa ne tuovat asiakkaillesi verrattuna muihin toimijoihin. Suurempien hankintojen kohdalla hinta-laatusuhteella on vieläkin suurempi merkitys, ja niiden kohdalla monet vertailevat eri vaihtoehtoja tarkemmin. Ihmiset haluavat tehdä harkittuja ja pitkällä tähtäimellä kannattavia päätöksiä, josta pääsemmekin seuraavaan kohtaan, yrityksen luotettavuuteen.

Lue lisää
03.05.2018

Miten Zeckit-tulkinnat auttavat remonttiyritystä valitessa?

Onko kodin tai mökin remontti suunnitteilla, mutta pätevä tekijä vielä haussa? Mietitkö keneltä remontin uskaltaisi tilata? Zeckit helpottaa päätöksentekoa selvittämällä yritysten taustat ja arviot. Zeckit-hausta löydät kaikkien Suomen yritysten taustatiedot ilmaiseksi.

Kun olet etsinyt yrityksen Zeckit-hausta, näytöllä näkyy jokin neljästä erinäköisestä ikonista, Zeckitin päätulkinta yrityksen toiminnasta. Päätulkinta tehdään tärkeimpien luotto- ja rekisterimerkintöjen pohjalta. Tässä kirjoituksessa pyrimme valaisemaan, mitä merkitystä päätulkinnoilla on esimerkiksi remonttia tilatessa.

Lue lisää
25.04.2018

Halaa putkaria -päivä

25. huhtikuuta vietetään kansainvälistä Hug a plumber day:ta, eli vapaasti suomennettuna Halaa putkaria -päivää. Herää kysymys, mikä ihme tämä päivä on, ja miksi ihmeessä putkaria pitäisi halata?
Lue lisää
20.04.2018

Keittiön hana vuotaa, kuka maksaa?

Huomaat, että keittiön hanan ympäristö on vettynyt ja tarkempi asian tutkiminen osoittaa hanan vuotavan. Soitatko huoltomiehelle vai kuuluisiko asia hoitaa itse? Miten vastuu jakautuu taloyhtiön ja osakkaan välillä?

Taloyhtiö toimii asunto-osakeyhtiönä, jonka toiminta perustuu asunto-osakeyhtiölakiin. Osakas omistaa osakkeita, jotka antavat oikeuden asunnon hallintaan. Taloyhtiö omistaa rakennuksen asuntoineen. Kiinteistöstä pidetään huolta säännöllisellä kunnossapidolla ja määräaikaistarkastuksilla isännöitsijän ja huoltoyhtiön avulla. Joskus kuitenkin tapahtuu yllättäviä vahinkoja, kuten vesivahinkoja. Silloin vastuu jakautuu taloyhtiön ja osakkaan kesken  kunnossapitovastuun mukaisesti.

Lue lisää
11.04.2018

6+1 vinkkiä remonttiurakoitsijan valintaan

Kaipaako keittiösi tai kylpyhuoneesi päivitystä? Onko olkkarin lattia kulunut ja maalit halkeilevat seinissä? Olisi helppoa sännätä valitsemaan remontin tekijäksi se kaverin kaveri tai halvin vaihtoehto, mutta se ei useinkaan ole kovin järkevää. Tästä blogista löydät vinkit, mitä kannattaa huomioida remonttifirmaa valitessa.

Lue lisää
05.04.2018

Yrittäjä – löytävätkö asiakkaasi sinut helposti verkosta?

Kun lukee yrityksien näkyvyydestä ja löydettävyydestä, saa helposti sen kuvan, että näkyvyyden rakentaminen on vaikeaa. Kaiken maailman hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen median ja verkkoviestintästrategioiden seassa voi olla vaikeaa luovia. Ei hätää, sillä yrityksen näkyvyyttä voi parantaa myös yksinkertaisilla keinoilla. Tässä muutama vinkki, joilla voit lähteä lisäämään yrityksesi näkyvyyttä verkossa.
Lue lisää
28.03.2018

Muistitko tehdä kotitalousvähennyksen?

Oletko remontoimassa kotia tai etsimässä hoitoapua vanhemmille? Muista, että voit saada kuluja alemmaksi verottajan suomalla kotitalousvähennyksellä. Huomioi kuitenkin muutama tärkeä seikka, jotta saat edun käyttöösi.
Lue lisää
22.03.2018

Putkiremontin vaiheet

Putkiremontti, viralliselta nimeltään linjasaneeraus, on ajankohtainen putkien palveltua 30–60 vuotta. Putkiremontti voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: valmistelu, suunnittelu ja toteutus.

Valmisteluvaiheessa kartoitetaan taloyhtiön tilannetta ja tarvetta remontille. Osakaskyselyillä voidaan kartoittaa pesutilojen ja putkiston kuntoa. Onko esiintynyt vuotoja, tukoksia tai jotain muuta poikkeavaa? Putkiston kuntotutkimus antaa yksityiskohtaisen kuvan nykytilanteesta ja korjaustarpeista. Kunnossapitotarveselvityksestä käy ilmi muut suunnitteilla olevat remontit viiden vuoden ajalle. Putkiremontin yhteydessä voi olla viisasta tehdä muitakin korjauksia esimerkiksi sähköverkkoon tai ilmanvaihtoon. Näiden tietojen pohjalta isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus päättävät tulevat toimet.
Lue lisää
13.03.2018

Miten putkiremontin hinta muodostuu?

Putkiremontti, viralliselta nimeltään linjasaneeraus, saa monella karvat nousemaan pystyyn. Asukkaat laskeskelevat eurojaan ja pohtivat remontin lopullista hintaa. Varmaa on kuitenkin, että onnistunut putkiremontti nostaa useimmiten asunnon arvoa ja lisää asumismukavuutta.

Putkiremontille on mahdotonta antaa tarkkaa ja yleispätevää hintaa, koska kaikki kohteet ovat erilaisia ja vaativat erilaajuisia ratkaisuja, mutta tässä hieman tietoa, mistä hinta muodostuu.
Lue lisää