19.10.2017

Moni talo päältä kaunis

Tässä tositarina talokaupoista, jotka menivät todellakin metsään. Talon kuntotarkastukseen kannattaa aina panostaa, ja mikäli jotain epäilyttävää löytyy, tulisi rakenteita avata ja otattaa näytteet myös rakenteiden sisältä.
Lue lisää
11.10.2017

Lasten omat sisustusjutut

Lastenhuoneiden sisustukseen panostetaan entistä enemmän. Tuotteissa suositaan ekologisuutta, kotimaisuutta ja monikäyttöisyyttä. Lue tästä uusimmat sisustusvinkit lastenhuoneeseen ja ammenna kuvista inspiraatiota oman suunnittelman toteuttamiseen.

Lue lisää
04.10.2017

Remontti ei valmistunut ikinä

Tositarina remontista, joka ei valmistunut ikinä. Varoittava esimerkki, miksi aina tulee tarkistaa yrityksen taustat ja referenssit ennen työn tilaamista:

Haluan kertoa kokemuksistani, jotta muut remontoijat voisivat välttyä meidän perheemme kohtalolta. Teimme remontista urakkasopimuksen yrityksen kanssa. Tuttu kun oli, emme osanneet vaatia kirjallista sopimusta, emmekä tarkastaneet yrityksen taustoja. Sopimuksen tekemiselle oli kuitenkin kaksi todistajaa.

Lue lisää
27.09.2017

Piristä syksyn pimeneviä iltoja pastelliväreillä

Syksyn sisustustrendeissä pilkahtelevat ihanat pastellisävyt. Kauniit värit toistuvat kodin jokaisessa huoneessa niin tekstiileissä, astioissa kuin valaisimissakin. Lue tuoreimmat sisustusvinkit ja ammenna kuvista inspiraatiota kodin sisustuksen päivittämiseen.

Lue lisää
21.09.2017

Kutsu kaverit kylään ja kata kauniisti

Syksyn sato on parhaimmillaan ja kutsuu kokkaamaan. Kaunis kattaus viimeistelee makuelämyksen. Lue uusimmat kattaustrendit ja ammenna kuvista ideoita.

Lue lisää
14.09.2017

Fiksu työnhakija tsekkaa yrityksen taustat

Selaillessasi työpaikkoja Duunitorilta törmäät Zeckit-logoon ja yritysten Zeckit-selvityksiin. Miksi tämä palvelu on linkitetty Duunitoriin? Mitä hyötyä tästä on työnhakijalle? Tässäpä käytännön esimerkki:

Lue lisää
23.08.2017

Mitä kuuluu isännöitsijän arkeen?

Insinööritaustainen isännöitsijä Tero Harju päätyi isännöintialalle uuden tutkinnon ja alan kiinnostavuuden ansiosta. Espoon Isännöintiä luotsannut Harju toimii tällä hetkellä vastaavana isännöitsijänä Espoon Isännöinti Oy:ssä, joka on nykyisin osa Realia Isännöintiä.

Isännöitsijän päivät ovat vaihtelevia. Kun isännöitäviä taloyhtiöitä on melkein parikymmentä, muun muassa viestintään menee paljon aikaa.

Lue lisää
16.08.2017

Isännöinnin ISA-auktorisointimerkki kertoo laadusta

Isännöitsijää valitessa kannattaa tarkastaa, onko yritys ISA-auktorisoitu. ISA-auktorisointi on laatusertifikaatti, joka vastaa hieman teollisuudesta tuttua ISO 9000 sertifikaattia. Sertifikaatin myöntää Isännöinnin Auktorisointi ISA ry.

Lue lisää
25.07.2017

Päivitä kotisi viimeisten trendien mukaan

Näyttävätkö olohuoneen verhot väsähtäneiltä auringon kurkkiessa ikkunoista? Pölyttyvätkö lahjaksi saadut koriste-esineet kirjahyllyssä? Kaipaako kotisi ilme päivitystä?
Sisustusjutun sisustussuunnittelija SI Elisa Wallsténin vinkeillä päivität kodin vuoden 2017 trendien mukaisesti.

Lue lisää
19.07.2017

Ihana koti ammattilaisen avulla. Mistä tunnistaa sisustamisen ammattilaisen?

Kodin sisustaminen on monen harrastus. Uusia ideoita tulvii lukuisista televisio-ohjelmista, blogeista ja lehdistä. Pienet pintaremontit saattavat onnistua hyvinkin ilman sisustusalan koulutusta, mutta suuremmat muutokset kannattaa antaa huoletta ammattilaisen käsiin. Ammattitaitoinen suunnittelija osaa hahmottaa kokonaisuuksia, jolloin sisustuksesta tulee harmoninen. Pätevää suunnittelijaa käyttäessä vältyt virhevalinnoilta sekä säästät hermoja ja rahaa. Lue lisää