16.08.2018

Zeckit Activen avulla yrityksesi löydetään

Yrittäjä, miten bisnekselläsi pyyhkii? Kaipaisitko lisää potkua myyntiin tai tuntuuko sinusta, että rahakkaat diilit lipsuvat aina jonkun muun taskuun? Mietitkö, miten erottautuisit kilpailijoistasi?

Zeckit on yritystietopalvelu- ja haku, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset, myös sinun yrityksesi. Yrityksestäsi on tehty Zeckitiin valmis yritysprofiili, jossa näytetään yrityksesi taustatiedot sekä tulkinta yrityksesi tilasta. Zeckitin maksuttomassa versiossa voit muun muassa muokata yrityksesi yhteystietoja ja ottaa asiakasarvioiden keräämisen avuksi käyttöön Zeckit-widgetin. Maksullisen Zeckit Active -paketin avulla saat lisänäkyvyyttä yrityksellesi, erottaudut kilpailijoistasi ja yrityksesi tulee löydetyksi.
Lue lisää
09.08.2018

Saitko huippupalvelua vai kihisitkö kiukusta?

Vertaisarviot ovat nousseet hyvin merkittävään rooliin palveluntarjoajia vertailtaessa ja päätöksiä tehtäessä. Hotellia ja ravintolaa valitessa tähdet ja arviot vaikuttavat jo todella monen ostopäätökseen.

Zeckit -palvelussa voit antaa ruusuja ja risuja kaikille suomalaisille yrityksille, jotka niitä ansaitsevat. Hyvät arviot ovat yrityksille kullan arvoisia, joten hyvän palautteen antaminen auttaa yritystä entistä parempiin tuloksiin ja asiakaspalveluun. Asiallinen negatiivinen palaute puolestaan auttaa yrityksiä kehittämään palveluaan, mikäli parantamisen varaa löytyy.

Lue lisää
01.08.2018

Näin suunnittelet keittiöstäsi toimivan ja viihtyisän kokonaisuuden

Monelle keittiö on kodin sydän ja siihen myös panostetaan. Mutta mitä kaikkea kannattaa huomioida, kun suunnittelee unelmiensa keittiötä? Lue tästä blogista vinkit ja inspiroidu kuvista kevään Milanon Salone del Mobile -messuilta.

Keittiösuunnittelussa lähdetään liikkeelle tilan muodosta ja tilan toiminnallisuuksien miettimisestä: mihin tulevat vesipiste, kylmäsäilytys, liesi ja työskentelytilat. Usein haetaan kolmiota, johon tärkeimmät toiminnot sijoittuvat luontevasti. Katso ammattilaisen vinkit keittiösuunnitteluun täältä.

Lue lisää
25.07.2018

Neljä askelta negatiivisen arvioinnin taklaamiseen

Vaikka et haluaisi sitä itsellesi myöntää, kaikki asiakkaasi eivät tule aina olemaan täysin tyytyväisiä yrityksesi palveluun. Jos asiakkaan kohtaamisessa on käynyt kämmi tai se ei muusta syystä ole sujunut hyvin, saattaa asiakas jättää negatiivisen arvioinnin yrityksestäsi jälkeenpäin. Kukaan ei taida pitää negatiivisten arviointien saamisesta. On kuitenkin tärkeää, ettei huonoa palautetta ota henkilökohtaisesti, vaan niitä kannattaa käyttää yrityksen toiminnan kehittämisessä. Lisäksi olisi hyvä olla jonkinmoinen strategia siitä, miten negatiivisiin arviointeihin reagoidaan ja vastataan.

Jos et ole aiemmin miettinyt asiaa, voi olla, että päädyt kirjoittamaan vastauksen arvioinnin jättäneelle asiakkaalle, kun vielä olet tunteidesi vallassa. Vastaus voi tällöin jäädä vajavaiseksi, vaikuttaa puolustelevalta ja aiheuttaa yrityksellesi enemmän haittaa kuin hyötyä.

Lue lisää
18.07.2018

Näin teet kylpyhuoneesta toimivan ja viihtyisän

Kylpyhuone on yksi tärkeimmistä huoneista kodissa, ja siksi siihen kannattaa myös panostaa. Tärkeintä kylpyhuonetta suunnitellessa on miettiä, ketkä kylpyhuonetta käyttävät ja mitä toimintoja sinne tarvitaan. Kokosimme tähän postaukseen vinkit, millainen on toimiva ja viihtyisä kylpyhuone ja mitä kaikkea kylpyhuoneen suunnittelussa ja remontoinnissa kannattaa huomioida.
Lue lisää
11.07.2018

Yrittäjän vinkit perheen perustamista harkitsevalle

Palkollisena työskentelevä ja yrittäjä ovat hyvin erilaisessa tilanteessa perheen perustamista harkitessa. Yrittäjä ei voi vain ilmoittaa päivää, milloin jää äitiyslomalle vaan valmistelut kannattaa aloittaa jo harkintavaiheessa.

”Itse aloin luomaan pohjaa yrityksen jatkumiselle jo ennen kuin aloimme yrittää vauvaa. Etsin esimerkiksi henkilön, joka voisi jatkaa yrityksen toimintaa sitten, jos vauvaonni suosii”, Luhtavilla Oy:n omistaja Tuuli Luhtalampi kertoo. Luhtavilla on kotoisa yrittäjävetoinen liikuntastudio Espoossa. Yritys oli alkuun yhden naisen yritys. Vuosien varrella toiminta on kasvanut työllistäen tällä hetkellä useamman henkilön.

Luhtalampi viettää tällä hetkellä suurimman osan ajastaan pienen poikavauvan kanssa. Ennen pojan syntymää Luhtalampi teki paljon valmisteluja, jotta yritys pyörisi normaalisti hänen poissaollessaan. Lue Luhtalammen vinkit, kuinka valmistautua yrityksen kannalta vauvan tuloon.

Lue lisää
04.07.2018

Toimi fiksusti, kun kotimyyjä kolkuttaa ovellesi

Ongelmat erilaisten remonttien kotimyynnissä ovat kasvaneet viime vuosina. Monelle meistä tilanne on valitettavasti tuttu: Remonttimyyjät tulevat ovelle, tekevät ehkä jonkinlaisen kuntotarkastuksen asuntoon ja tarjoavat sitten remonttia hintaan, jota ei heidän mukaansa saa muualta. Tarjous on voimassa vain, jos päätös tehdään heti. Joskus remonttiesittely kestää tunteja, eikä myyjä suostu poistumaan pyynnöistä huolimatta. Remontointiin perehtymätön haksahtaa tässä kohtaa helposti allekirjoittamaan kalliin ja toisinaan jopa tarpeettoman remonttisopimuksen. Miten tilanteessa oikein pitäisi toimia, jotta ei tulisi ostaneeksi turhaa ja kallista remonttia?

Lue lisää
29.06.2018

Millainen on hyvä referenssi?

Mikään markkinointikikka tai mainos ei todennäköisesti saa ihmisiä yhtä innokkaasti ostamaan palvelujasi kuin tyytyväisten asiakkaiden yrityksestäsi ja tuotteistasi kertomat tarinat ja suosittelut. Joka kerta kun asiakas on tekemässä ostopäätöstä, hän puntaroi eri vaihtoehtoja ja arvioi mahdollisia riskejä, jotka hän ottaa tilaamalla sinun yrityksesi tekemään työn. Sillä kyllähän me kaikki tiedämme, että aina kaikki ei mene ihan putkeen. Mitä enemmän sinulla on tarjota todistusaineistoa onnistuneista töistä, sitä turvallisempana vaihtoehtona yrityksesi näyttäytyy.

Lue lisää
27.06.2018

Vastasitko kyllä? Poimi tästä viisi vinkkiä hääsuunnitteluun

Kesä on häiden sesonkiaikaa, mutta suurin osa häävalmisteluista tehdään jo paljon ennen varsinaista hääpäivää. Moni morsian on jo pikkutytöstä asti suunnitellut, millaiset häät haluaa. Mutta kun pitäisi oikeasti tehdä suunnitelmia ja lyödä asioita lukkoon, voi sormi mennäkin suuhun. Mistä kannattaa aloittaa? Ketä kutsua häihin? Aloin suunnittelemaan omia häitämme hyvissä ajoin, mutta yllätyin silti siitä, miten paljon työtä ja erilaisia huomioitavia asioita häiden järjestelyyn liittyy. Kokosinkin tähän kirjoitukseen vinkit, missä järjestyksessä ja miten häitä kannattaa lähteä suunnittelemaan.

Lue lisää
19.06.2018

Positiiviset arviot ovat markkinoinnin paras viidakkorumpu

Suositteluilla on suuri vaikutus asiakkaiden ostopäätöksiin ja viidakkorumpu onkin yksi tehokkaimmista ja vaikuttavimmista markkinointikeinoista. Niin vaikuttava, että tutkimuksen mukaan yli 90 % kuluttajista toteaa arvioiden vaikuttavan heidän ostopäätöksiinsä. Ystävien kommentit ja internetistä löytyvät arviot vaikuttavat siis asiakkaiden päätöksiin huomattavan paljon perinteistä mainontaa enemmän. Suositteluilla on erityisen suuri merkitys palvelutarjoajan valinnan kohdalla, koska palvelut ovat aineettomia, eikä niitä voi vertailla käytännössä samalla tavalla kuin konkreettista tuotetta.

Lue lisää