17.01.2018

Kerää asiakaspalautetta yrityksesi kotisivuilla

Haluaisitko kerätä asiakaspalautetta yrityksesi toiminnasta, mutta et oikein tiedä miten ja millä välineellä? Zeckit-widget on kätevä arvioiden keräämisen ja markkinoinnin työkalu, jonka tarjoamme käyttöösi – aivan ilmaiseksi.

Lue lisää
11.01.2018

Taloyhtiön hallituksen vuosi

Moni meistä tekee hallitustyötä taloyhtiönsä hyväksi. Usein taloyhtiön päätöksissä on kyse isoista summista, kun esimerkiksi linjasaneeraus tai julkisivuremontti tulevat ajankohtaisiksi. Taloyhtiön hallituksen toiminnassa on vuosittain toistuvia asioita, jotka kokosimme vuosikelloksi. 
Lue lisää
27.12.2017

Pätevä sähkömies pelastaa harmeilta

Ammattilainen tapaa työssänsä kaikenlaisia oman elämänsä remonttimiesten tee-se-itse-viritelmiä.
Kimmo Hallamaa Humaliston Sähköstä kertoo hänen työkohteissaan esille tulleista vaarallisista viritelmistä, ja selventää, miksi ne ovat aina huonoja ratkaisuja.
Lue lisää
20.12.2017

Hanki jouluksi siisti koti

Lahjat ostamatta, kuusi kaatamatta ja lanttulaatikkokin pitäisi vielä väsätä. Kaiken kukkuraksi pitäisi vielä siivotakin! Mitäpä jos jättäisit tänä jouluna siivouksen ammattilaisten huoleksi? Kodin siivous on kiva joululahja paitsi itselle myös apua tarvitsevalle läheiselle. Ulkoistamalla siivouksen saat myös itse enemmän aikaa vietettäväksi läheistesi kanssa.

Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon siivouspalveluyritystä valitessa?
Lue lisää
23.11.2017

Do you know what you get?


Making purchasing decisions regarding services isn’t easy. Especially not, when it comes to services that are related to our homes, our dearest ones or that require major financial commitment. We are always looking for trustworthy and reliable service providers, but at the same time, we do not know how to find out or compare, which service provider suits our personal needs.

Lue lisää
16.11.2017

Mitä tehdä, jos epäilee kotona homevauriota?

Mikaelan perheen vuonna 2004 rakennetusta omakotitalosta löytyi useammasta paikasta homevaurioita, jotka olivat syntyneet vuosien saatossa selkeiden rakennusvirheiden seurauksena. Koko perhe oireili vakavasti, mutta koska home ei haissut ja talo oli melko uusi, homevaurioiden laajuutta ei aluksi meinattu uskoa. Nyt kun koti on korjattu ja fyysiset oireet ovat helpottaneet, Mikaela jakaa parhaat vinkit, kuinka selviytyä hometalon kanssa.
Lue lisää
09.11.2017

Rakennusvirheet homehduttivat lapsiperheen kodin

Home ei välttämättä haise miltään, jolloin sen havaitseminen voi olla tuurista kiinni. Mikaela kertoo perheensä tarinan, kuinka pitkittyneille fyysisille oireille paljastui valitettavan yleinen syy: home.
Lue lisää
02.11.2017

Koti tai piha remonttiin, mistä hyvä yritys?

Koti on remontin tarpeessa, pihan istutukset olisi tarkoitus laittaa uusiksi tai harkitset kotisiivouksen hankkimista, mutta työn tekijä on vielä hakusessa.

Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon yritystä valitessa?
Lue lisää
26.10.2017

Vihreys puskee olohuoneeseen

Luonto ja ekologisuus näkyvät sisustuksessa niin materiaaleissa, muodoissa kuin kuvioissakin. Ekologisuus onkin yksi vallitsevista trendeistä sisustamisessa. Monissa tuotteissa on mietitty tuotteen koko elinkaarta, esimerkiksi tuote valmistetaan kierrätysmateriaaleista, lähellä loppukäyttäjää ja niin, että se on helposti varastoitava ja lopulta uudelleenkierrätettävä. Myös kalusteiden monikäyttöisyys lisää niiden käyttöikää.
Lue lisää
19.10.2017

Moni talo päältä kaunis

Tässä tositarina talokaupoista, jotka menivät todellakin metsään. Talon kuntotarkastukseen kannattaa aina panostaa, ja mikäli jotain epäilyttävää löytyy, tulisi rakenteita avata ja otattaa näytteet myös rakenteiden sisältä.
Lue lisää